Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
fashion plan(MODA)

Bayan Deri Mont Modelleri

September 15 2012, 00:22am

Posted by fashionplan

Deri Montlar çoğu bayanların asla vazgeçemeyeceği kış ve bahar aylarında her giysinin üzerine rahatlıkla giyebileceği bayan giyimlerden birisidir. Deri montlar bazı genç bayanların tutkusu haline gelmiştir kendini genç hisseden sportif bayanlar kaliteli markaların ürettiği deri montları asla gardolaplarından eksik etmezler.Bayanlar için imal edilen deri montlar kısa baharlık ve uzun kaban şeklinde kışlık olarak ve değişik değişik renklerde ve modellerde olup içi yünlü şapkalı kapşonlu önden düğmeli yada fermuarlı olarak herkesin isteğine arzusuna göre özel olarak imal edilmektedir. Değerli bayanlar içinde bulunduğumuz sonbahar aylarında havaların soğumasıyla mont yada ceketlerinizi hazırlayınız sizler için seçtiğimiz seçkin kaliteli markalardan ve modellerden oluşan deri mont modellerinden 2011 - 2012 yılının en moda tren göz alıcı deri montlarını sizlerin beğenisine sunuyoruz deri mont seçiminde sizlere yardımcı olmak amacıyla işte sizlere deri montlar.
Kısa beli lastikli hem fermuarlı hem de düğmeli olan bu bayan deri mont modelleri özellikle sportif kıyafetleri tercih eden bayanlara hitap eden bu deri montlar her bayanın hayalindeki deri montlardır. Bu deri montlardan en az bir tanesi sizin aradığının mont modeli olabilir. Eğer ki sizin de giyim tarzınız deri kıyafetlerden yanaysa kaçırmayınız.
Bu şişme deri bayan mont modeli hem görünüş olarak hemde sizleri kış mevsiminde soğuk havalardan en çok ve en doğru olarak koruyacak kışlık kıyafetlerden bayan deri mont modeli çok şık ve gösterişli bir yapıya sahip deri mont seven bayanların asla hayır diyemeyeceği bir deri mont modeli diğer deri mont modellerinden oldukça farklı.
Ön tarafında bulunan iki tane üstte iki tane de alttaki cepleri ve beli lastikli kemeri sayesinde belinize yapışıp soğuk girmesini engelleyici içinin yünlü olması sayesinde içinizi ısıtacak ve görünüm olarakda etrafınızdaki insanları kıskandıracak kadar güzel ve şık görünen bu bayan deri mont modeli özellikle kot pantolon üzerine daha çok yakışacağını umuyoruz yinde tercih siz değerli bayanların.
Bu bayan deri mont modeli de üstteki tanıtımını yaptığımız deri montlara çok benzemektedir fakat küçük de olsa detayları bulunmaktadır. Bu deri montları hem kış aylarında hemde bahar mevsiminin hafif soğuk günlerinde giyebilirsiniz.
Bu kahverengi renkli kaliteli derilerden imal edilmiş bayan deri montları geniş yakalı düz yakalı yuvarlak yakalı yani çeşit olarak bir çok çeşitleri vardır ortak özellikleri ise deri mont tercihi olan bayanlara hitap etmesidir ve sportif olması da genç bayanların gözdesi. Giyim stiliniz tarzınızı konuşturmak istiyorsanız bu deri montlar sizleri bekliyor.
Bu değişik renklerde ve modellerde olan bayan deri montları kumaş ve triko örgü montlardan farklı olarak yağmur yaş su geçirmemesi içlerinin yünlü ve tüylü olması kaliteli parlak yumuşak derilerden imal edilmesi belkide bayanları çeken en önemli özelliklerindendir. Buna benzer bir çok özellikleri bulunan bu deri montları mutlaka inceleyiniz deriz.Ama tabiki tercihiniz deri giyim kıyafetlerinden yana ise.
Bu kadar bayan deri montlarından bahsetmiş bulunuyoruz hiç farkettiniz mi bilmiyoruz ama hemen hemen tüm deri montlar çoğunlukla kot pantolon üzerine giyilmiş tanıtılmış olması. Bu deri montlardan uzun olanı kısa olanı her çeşit deri montları siz değerlibayanların beğenisine sunulmaktadır. 






Bu iki bayan deri montların modeli de aynı fakat renkleri farklıdır sizlerin hoşuna giden renk seçimi sizlere kalmıştır. Siyah ve krem renkli bu bayan deri montları diğer modellerde olduğu gibi bunlarda sportif görünümlü son yılların en çok tercih edilen ve tüm deri kıyafetleri arzu eden bayanlara hitap etmektedir. 2012 yılının en çok satan bayan deri mont modeli gelecek yıllarda da aynı tempoda modasından hiç bir şey kaybetmeden satılacaktır. Moda tasarımcıları da aynı görüşte diyebiliriz.

Comment on this post